Voor jou ga ik met mijn voeten in de klei 

Ik sta graag met mijn voeten in de klei, gewoon praktisch en recht door zee. Want dat is precies wie ik ben. Serieus? Nou ja, eigenlijk wel.

Mijn jarenlange ervaring als marketingstrateeg en online marketeer zet ik graag in om jouw organisatie of merk naar een hoger niveau te tillen.

Is jouw bedrijf toe
aan een beetje ‘Pien’?

Hou jij ook van de uitdrukking ‘cut the crap’ en praat jij het liefst zonder al die moeilijke termen? Sta jij met beide benen op de grond, maar zie jij jouw organisatie of merk het liefst een vlucht nemen? Dan is jouw bedrijf toe aan een beetje Pien.

Wie is Pien?

Ik ben Pien van Rijswijk. Energiek, een sterk analytisch vermogen, resultaatgericht en betrouwbaar. Mijn passie vind ik absoluut op het gebied van marketing en communicatie. Mijn kracht? Organisaties en ondernemers helpen door complexe materie plat te slaan, groei te realiseren en ‘het merk’ gedegen in de markt zetten, waarbij mijn specialisatie ligt op het gebied van digitalisering van de commerciële processen.

Mijn jarenlange ervaring in het marketing- en communnicatievak heb ik opgedaan bij bedrijven als CZ, Zoontjens/CRH en Motrac Linde. In diverse leidinggevende rollen heb ik het voortouw genomen bij het opzetten en uitrollen van marketing- en salesprojecten. Hierbij draaide het meer dan eens om de groei van het marktaandeel, het bepalen van de (toekomst)strategie en datagedreven leadgeneratie. Nu is de tijd rijp om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Een pad dat ik overigens niet alleen, maar graag samen met jou bewandel.

krijg je allang niet meer

‘Als je doet wat je deed, krijg je allang niet meer wat je kreeg’

Het origineel van deze Einstein-uitspraak ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ is in mijn ogen allang achterhaald. In het digitale tijdperk is stilstand geen optie. Maar heb jij geen idee waar je moet beginnen?

Is digitalisering en het opstellen van een goede marketingstrategie gewoon niet jouw expertise? Dan maak ik graag kennis met je. Door middel van een eenvoudige scan maak ik inzichtelijk waar jouw organisatie nu staat en welke doelen realistisch zijn. Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Meer Pien

  • fanatieke wielrenner, het liefst in de Alpen
  • 25 jaar geleden getrouwd met Jan in Schotland
  • moeder van Anne en Victor-Hugo
  • nog steeds niet in het bezit van haar favoriete oldtimer
  Meer Pien

  Bekijk de referenties over Pien